Swimrun

Är du en av dem som fastnat för den adrenalindrivande sporten swimrun? Det är du inte ensam om. Vi på Sportextreme är också inbitna fantaster och här hittar du den utrustning du behöver för att maxa din insats i både terräng och vatten!

Eftersom Sportextreme lever och andas äventyr har vi givetvis utrustning för just swimrun. Oavsett om du är en nyfiken nybörjare, eller kanske en erfaren deltagare i tävlingen ÖtillÖ, hittar du i vårt stora sortiment allt du kan tänkas behöva för multisporten.

Du har bättre förutsättningar att lyckas i swimrun om du har utrustning anpassad både för din kropp och för sporten i sig. Här hos oss hittar du de bästa våtdräkterna på marknaden men även all annan utrustning du kan tänkas behöva. Vi samarbetar endast med branschledande märken, som t.ex. Head Swimming.

Snabb på land - smidig i vattnet. Som namnet antyder är swimrun en sport där utövaren växelvis skiftar mellan simning och löpning. Under simsträckorna behåller du springskorna på och under springturerna har du våtdräkten kvar på dig. Det gör att du behöver utrustning och kläder som fungerar lika bra i vatten som uppe på land. Med detta menas material som både skyddar mot kyla och värme, som håller kroppen torr och samtidigt andas.

I en våtdräkt anpassad för just swimrun som t.ex. Head Swimrun Aero eller Head Swimrun Race ökar du dina chanser att prestera väl under tävlingsmomenten. Men för att klara av en extrem sport som denna är det bra att dessutom träna upp kondition och uthållighet innan du står redo att delta i ett lopp. Med intervallträning och inövad simteknik står du mycket bättre redo än om du skulle försöka dig på utmaningen utan tidigare förberedelse.

Om det är någon produkt du saknar i sortimentet eller om du har en fråga om något, tveka inte att kontakta oss.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-32 av 49

Sätt fallande sortering
Sida
per sida