Dykutrustning

Får du höjd puls bara av att tänka på dykning? Då har du hittat rätt. Det får nämligen vi på Sportextreme också!

Oavsett om du är en erfaren sportdykare som behöver en ny torrdräkt, regulator eller dykdator, eller en nybörjare som vill lära dig att snorkla på semestern - hittar du dykutrustningen här hos oss. Eftersom vi själva älskar att dyka vet vi också vad som fungerar bäst i alla typer av vatten. För att säkerställa att upplevelsen blir så fantastisk som möjligt för dig samarbetar vi bara med världsledande märken. När du befinner dig under ytan vill vi att du ska känna dig smidig och bekväm, samtidigt som du även ska kunna lita till att din utrustning är trygg och säker i djupet. Med detta sagt säljer vi endast branschprodukter av högsta kvalitet. Med den bästa dykutrustningen på marknaden kan du inleda dina äventyr som ett proffs, oavsett tidigare erfarenhet.

Få ut det mesta av undervattensäventyret. Med Nordens största utbud av dykprodukter från det ansedda och marknadsledande märket Mares, är du inte bara trygg i vetskapen om att du använder dykutrustning i toppklass, produkterna har dessutom en klassisk, italiensk design som skiljer sig från mängden. Här hittar du bland annat prisbelönta produkter som X-Vision masker och X-Stream fenor – alla med utmärkt passform och oöverträffade i sin kvalitet.

Hos oss hittar du även dykprodukter från andra branschledande märken som till exempel Underwater Kinetics, Suunto, Aqua Lung, Ursuit, Ocean Reef, Northern Diver och Agir.

Låt dig smittas av vår entusiasm för det stora blå och klicka gärna runt i dykutrustningskategorin för att hitta just det som du letar efter. Vi breddar hela tiden vårt sortiment för att kunna erbjuda det senaste och bästa på marknaden. Har du frågor eller önskemål angående produkter som vi bör ta in – tveka inte att kontakta oss!

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 33-45 av 45

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 33-45 av 45

Sida
per sida
Sätt fallande sortering