Fridykning

Vill du utforska och uppleva de hemligheter som gömmer sig under vattenytan utan behovet av tuber har du kommit till helt rätt ställe. Vi på Sportextreme älskar fridykning och vill hjälpa dig att upptäcka undervattensvärlden som väntar, med den bästa utrustningen så klart!

Oavsett om du är proffs eller nybörjare är rätt fridykarutrustning ett stort plus, speciellt med anledning för din säkerhet, komfort och för att maxa upplevelsen i helhet. Var dyket ska ske spela roll för vilken typ av utrustning som behövs. Kanske behöver du ett kvalitativt cyklop, fenor, våtdräkt eller ett viktbälte? Det ger bra sikt, bättre sim- och dykkontroll samt håller kroppen varm och skyddad. Skaffa det du behöver hos oss redan idag!

Under vattenytan finns nya möjligheter. Fridykning är en lättillgänglig sport som du utövar på dina egna villkor, oavsett kroppsbyggnad, ålder eller kroppsfysik. Fridykning sker utan tuber och handlar om att utmana sig själv, hålla ett inre lugn, andas metodiskt och att hela tiden jobba med sin mentala närvaro. Vattnet erbjuder en enorm frihet och under ytan finns nya möjligheter som inte existerar på land. Förutom det själfulla upptäckandet under vattnet, kan du som fridykare testa på harpunfiske, fotografering, nätläggning, undervattensrugby och annat. Det är bara fantasin som sätter gränserna!

Här hos oss på Sportextreme har vi samlat marknadens bästa produkter för fridykning. I sortimentet finns allt du kan tänkas behöva, bland annat utrustning från världsledande märket Mares och Aqua Lung som kännetecknas av kvalitet, passform och snygg design. Genom kontinuerlig utveckling av produkter och idéer håller utrustning från italienska Mares toppklass. Kolla in våra våtdräkter anpassade för fridykning, eller varför inte ett par fridykarfenor. Finska Suunto är ett annat kvalitativt märke i utbudet. Suunto är känt för sina dykdatorer i klockformat med fokus på mätning, pålitlighet och precision, allt för att du ska känna dig trygg i vattnet.

Här finns något för alla fridykare! Välkommen att kontakta oss om du har några frågor.

Visa som Rutnät Listvy

10 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Mares Apnea Infinity 30 - Man
  As low as 2 290,00 kr Regular Price 2 990,00 kr
 2. Mares Apnea Infinity 30 - Lady
  As low as 2 290,00 kr Regular Price 2 990,00 kr
 3. Mares Attack Long Fins
  Special Price 249,00 kr Regular Price 429,00 kr
 4. Mares Samurai X
  As low as 549,00 kr
 5. Mares Star
  As low as 499,00 kr
 6. Mares Optiska Linser (Star)
  As low as 249,00 kr Regular Price 519,00 kr
 7. Mares Dual
  Rating:
  100%
  As low as 299,00 kr
 8. Mares Snake
  Special Price 399,00 kr Regular Price 699,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

10 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering