Dykfenor

Fenor är bland de mest representativa, för att inte tala om oumbärliga, produkterna inom dykning. Mares har tillbringat över 60 år åt att förbättra dem med passion och innovation. De har länge varit ledande inom dykfensutvecklingen och har prisats många gånger för detta. I många dyksituationer är justerbara hälremsfenor, som du använder tillsammans med någon modell av boots, det allra bästa alternativet. Om du däremot ska dyka i varmare vatten är helfotsfenor troligen att föredra. Valet av fena är alltid subjektivt och beror på prestandan du söker, vilken typ av fenspark och graden av utbildning. Mares utbud av fenor täcker alla dessa möjligheter.

X-stream fenan representerar kulmen av Mares 60 år av forskning och utveckling. Det är en överlägsen fena som kombinerar prestanda med tyngdlöshet och den känsla av komfort den ger till dykaren är oslagbar.

Wave och Excel+ är exempel på fenor med en bred och kraftfull stomme som utnyttjar principen med Channel Thrust tekniken.

Volo Power och Volo Race är exempel på fenor utvecklade enligt principen med OPB (Optimized Pivoting Blade) som optimerar relationen mellan ansträngning och prestanda.

Det finns också tidlösa fenor som har format varumärket Mares historia och som inte behöver någon introduktion, detta är fallet med fenor som Avanti Quattro och Avanti Superchannel.

Visa som Rutnät Listvy

2 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Mares Avanti HC Pro
    As low as 699,00 kr Regular Price 999,00 kr
  2. Mares Avanti Superchannel FF
    As low as 799,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

2 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering