Snorkling

Vi på Sportextreme tycker att det är spännande men samtidigt avkopplande att snorkla och utforska livet under ytan. Håller du med? Vi hjälper dig att maxa upplevelsen av snorklingen med den bästa utrustningen på marknaden.

Hemligheten bakom lyckad snorkling är att ge sig själv goda förutsättningar. Oavsett om du är en erfaren snorklare eller nybörjare samt oberoende av var du tänkt snorkla någonstans så behöver du kunna känna trygghet i bra utrustning. Mask, snorkel och fenor är den viktigaste utrustningen men också en rash guard kan vara en bra investering eftersom det skyddar mot både kyla och solen. Det finns många varma länder och världsdelar med vykortsliknande stränder, blått vatten och svindlande artrikedom att upptäcka. Den som sticker ned cyklopet under ytan i Sverige får sig också en lektion i det dolda livet här. Det finns mycket att uppleva och under vattenytan finns det ingen anledning till att skynda. Ta din tid när du snorklar, njut och utforska!

Hoppa i med rätt utrustning. För att upplevelsen i sig inte ska bli lidande och för din trygghets skull är det viktigt att införskaffa kvalitativ utrustning. Italienska märket Mares är känt för att ha riktigt bra produkter som lämpar sig väl för äventyr under vattnet. Mares arbetar aktivt med utveckling av sina produkter och levererar alltid det bästa som finns på marknaden. Head Swimming är ett annat internationellt välkänt märke som kännetecknas av sitt fokus på teknologisk utveckling och funktionalitet. Hos oss finns även produkter från Stay Dry som tillverkar väskor, ryggsäckar och fodral i vattentätt och slitstarkt material. Perfekt för de tillbehör du behöver ha med dig på snorkelturen.

Passa på att se världen under vattenytan med riktigt bra utrustning. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-32 av 56

Sätt fallande sortering
Sida
per sida