Snorkelset

Med ett snorkelset får du en mask och en snorkel som går väl ihop tillsammans. Kitten sätts ihop av oss eller tillverkaren Mares. När du köper något av våra set så får du ett lägre pris än om du hade köpt snorkel och mask separat. Du kan även räkna med en exklusiv Mares-design och kvalitet som tydligt skiljer sig från kinesiska standardprodukter.

• Lägre pris. 
• Snorkel och mask som går väl ihop, såväl funktions- som utseendemässigt.
• Hög kvalitet.

Våra snorkelset finns för såväl barn som vuxna. För mer information om vad man bör titta efter i utrustningen, så har vi separata guider för att välja såväl snorkel som mask.

Vad bör man tänka på när man köper ett snorkelset till barn?
Precis som när man köper ett snorkelset till vuxna så finns det en rad olika faktorer som bör tas i åtanke. Viktigt är bland annat att masken är i rätt storlek. Snorklar för vuxna bör inte användas av barn, eftersom det kan bli farligt. Barns mindre lungor kräver mindre snorklar för att kunna skapa god luftväxling. Köp även alltid masker av silikon då de bäst håller tätt. Här hittas alla snorkelset till barn

Finns det set med fenor?
I dagsläget, nej. Dock är det något som vi tittar på att ta in. Under tiden kan du komplettera med fenor från vårt utbud av snorkelfenor.

Vilka snorklar och masker passar med varandra?
Funktionsmässigt så fungerar vuxensnorklar generellt med vuxenmasker, och barn- eller juniorsnorklar med masker i motsvarande storlek. Utseendemässigt så består de flesta av våra snorkelset av en mask och en snorkel i färger som matchar varandra. I ett antal av kitten kan man dock välja färgkombinationer fritt.


Visa som Rutnät Listvy

13 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

13 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering